Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، میلاد صدرخانلو در خصوص ارایه این حمایت ها افزود: این مجموعه با هدف افزایش صادرات محصولات تولید شرکت‌های عضو خود و تسهیل فرآیند آن از متقاضیانِ دریافت استانداردها، گواهینامه‌ها و مجوزهای بین‌المللی حمایت می‌کند.

وی بیان کرد: یکی از الزامات صادرات محصول به اکثر بازارهای بین‌المللی، دارا بودن استاندارهای نهادهای بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امکان داد و ستد با بازارهای معدودی بدون داشتن استاندارها و تاییدیه‌های بین‌المللی وجود دارد، اما اکثر قریب به اتفاق بازارهای دنیا محصولی را که دارای تاییدیه‌های مرسوم نباشد، خریداری نمی‌کنند.

رییس مرکز توسعه تجارت فناوری ادامه داد: با توجه به این نکته مهم، پارک فناوری پردیس به واسطه مرکز توسعه تجارت فناوری حمایت‌هایی را برای اخذ تاییدیه‌ها، گواهی‌نامه‌ها و استاندارهای بین‌المللی به شرکت‌های عضو خود ارائه می‌دهد. این حمایت‌ها برای مهیا کردن زیرساخت لازم برای ورود شرکت‌ها به بازارهای بین‌المللی اعطا می‌شود.

صدرخانلو اظهار داشت: تمام شرکت‌ها و مجموعه‌های فناور عضو پارک فناوری پردیس، شامل شرکت‌های مستقر در پارک و کارخانه‌های نوآوری آزادی و های‌وی، می‌توانند از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند. بر اساس این طرح ۷۰ درصد هزینه‌های صرف شده توسط شرکت‌ها برای اخذ استانداردها، تاییدیه‌ها و گواهی‌های بین‌المللی، توسط پارک فناوری پردیس پوشش داده می‌شود. این حمایت‌های مالی در قالب تسهیلات، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان است.

وی در مورد هزینه‌هایی که توسط پارک فناوری پردیس پوشش داده می‌شود، یادآور شد: تمامی هزینه‌های مرتبط شامل مشاوره، پیاده سازی، انجام آزمون‌های خارج از شرکت و صدور گواهینامه‌های مرتبط با سیستم‌های مدیریتی مانند ISO، GMP و نظیر آنها، گواهینامه‌های مرتبط با انطباق محصول بر اساس بازارهای صادراتی هدف، نظیر گواهی محصول اروپا، استاندارد محصول روسیه و یا سایر گواهینامه‌ها و نشان‌های محصول در قالب این طرح پوشش داده می‌شوند.

صدرخانلو ادامه داد: هزینه‌های تمدید، مراقبت و بازرسی‌های دوره‌ای گواهینامه‌ها شامل حمایت نمی‌شود. تاییدیه‌ها، گواهینامه‌ها و استاندارهایی که شرکت‌ها برای اخذ آنها اقدام می‌کنند، باید با حوزه فعالیت آن شرکت مرتبط باشد. محصول مورد نظر نیز باید با تاییدیه‌ها، گواهینامه‌ها و استاندارهایی که برای اخذ آنها اقدام می‌شود، همخوانی داشته باشد.

وی گفت: به همین دلیل لازم است شرکت‌ها قبل از اقدام و صرف هزینه برای اخذ تاییدیه، گواهینامه یا استاندارد، تاییدیه مرکز توسعه تجارت جهانی را برای تطابق حوزه فعالیت شرکت و گواهی مورد نظر دریافت کنند. در این صورت شرکت متقاضی مطمئن خواهد بود که می‌تواند از حمایت‌های پارک در این زمینه استفاده کند.

صدرخانلو در مورد مدارک لازم برای اخذ حمایت‌های مالی پارک گفت: اخذ تاییدیه مرکز توسعه تجارت جهانی برای هم‌راستا بودن حوزه فعالیت شرکت و محصول مورد نظر با تاییدیه، گواهینامه یا استانداری که مورد نظر شرکت است، اولین قدم و مدرک لازم برای دریافت حمایت‌ها است. همچنین شرکت‌ها باید مستندات مالی هزینه‌های را که صرف کرده‌اند، ارائه دهند.

وی در مورد طول مدت دریافت این حمایت‌ها اظهار داشت: فرایند اخذ این حمایت‌ها زمانبر و پیچیده نیست. شرکت‌ها باید تاییدیه مذکور را به همراه مستندات مالی خود در پیوست نامه‌ای به نهاد متولی اعطای این حمایت‌ها، یعنی مرکز توسعه تجارت فناوری ارسال و دریافت آن را درخواست کنند. 

رییس مرکز توسعه تجارت فناوری ادامه داد: مدت زمانی که برای ارائه حمایت‌ها به شرکت متقاضی صرف می‌شود بستگی به کامل بودن مدارک ارائه شده و پرونده‌های جاری مجموعه ما دارد. با این حال تلاش می شود در حداقل زمان ممکن به همه درخواست‌ها رسیدگی و مبالغ مربوطه به شرکت‌ها پرداخت شود. امید است این تسهیلات بتواند مسیر اخذ استاندارهای بین‌المللی را برای شرکت‌ها هموارتر کند.

برچسب‌ها گواهینامه ایزو بسته حمایتی پارک فناوری پردیس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گواهینامه ایزو بسته حمایتی پارک فناوری پردیس گواهینامه ایزو بسته حمایتی پارک فناوری پردیس اخبار کنکور مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس گواهینامه ها بین المللی حمایت ها تاییدیه ها مورد نظر برای اخذ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان