Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد خرم رئیس سازمان نظام مهندسی کشور با بیان اینکه امروز بین شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تفاهم‌نامه‌ای در راستای ارتقاء کیفیت خدمات مهندسی و نظارت بر حسن اجرای خدمات تفاهم نامه همکاری امضا و مبادله شده است، گفت: این تفاهم نامه با موضوع استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیت‌های قانونی و توانمندی‌های علمی فنی و تجهیزاتی به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

کاهش عمر مفید ساختمان ها به ۲۶ سال/ ساخت بیش از ۴۰۰ هزار واحد مسکونی توسط بخش خصوصی

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور با بیان اینکه در این تفاهم‌نامه انجام امور کنترلی در تشخیص صلاحیت و صدور پروانه اشتغال به کار شرکت‌های خدمات فنی آزمایشگاهی و ژئو تکنیک طبق ضوابط مقرر انجام می‌شود، گفت: بر این اساس بررسی ادواری وضعیت شرکت‌های تایید صلاحیت شده، انجام امور کنترلی در امر تمدید و ارتقاء پایه پروانه شرکت‌های تایید صلاحیت شده  انجام می‌شود.

او اظهار کرد: کنترل خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های تایید صلاحیت شده به منظور بهبود مستمر ارائه خدمات، تعیین استانداردهای ثانویه و انجام اقدامات کالیبراسیون تجهیزات شرکت‌های تایید صلاحیت شده، بازنگری و اصلاح شیوه نامه تشخیص صلاحیت و صدور پروانه اشتغال به کار شرکت‌های خدمات فنی آزمایشگاهی و ژئوتکنیک، ارائه گزارش‌های مدیریتی ادواری در این خصوص و همکاری در امر آموزش و ترویج دانش فنی مرتبط با خدمات سازمان نظام مهندسی ساختمان تاکید شده در قالب این تفاهم نامه صورت می‌گیرد.

خرم با بیان اینکه در دوران وزارت بنده در وزارت راه و شهرسازی هیچ بازدیدی از هیچ کدام از پروژه‌های عمرانی صورت نگرفت، گفت: افتتاح پروژه‌های مهم توسط ریاست جمهوری انجام شد به طور مثال بزرگ‌ترین پروژه ریلی پروژه بافق به مشهد بود که ظرف مدت سه سال ساخته شد.

او ادامه داد: در سال ۸۱  پروژه  راه آهن هزار کیلومتری مشهد بافق کلید خورد و در اردیبهشت سال ۸۴ افتتاح شد که خود یک رکود جدید در این حوزه به شمار می‌رود‌.

خرم بیان کرد: در آن دوره چندین بار معاون راه آهن اعلام کرد که از پروژه بازدید داشته باشیم اما اعلام کردم به جای وقت گذاشتن از بازدید پروژه به دنبال دریافت منابع مالی از مشاور و پیمانکار می‌رویم؛ چرا که مشاور بیشتر به دنبال تامین منابع مالی است و اگر منابع مالی نمی‌رسید به طور قطع پروژه بعد از ۲۵ سال به بهره برداری می‌رسید.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور با بیان اینکه پیشنهاد می‌کنم که شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک حوزه مقررات آیین نامه نظارت عالیه آن را نگه دارید و مابقی را به بخش خصوص واگذار کنید، افزود: در دوران وزارت بنده تلاش بسیار زیادی برای واگذاری بخش‌های مختلف از جمله راه‌های روستایی به بخش خصوصی صورت گرفت که تا حدی هم این اقدام را توانستیم انجام دهیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور با بیان اینکه در آن دوره آموزشگاه هلی کوپتری را واگذار کردیم و اعلام کردم سه سال هزینه جاری آموزشگاه را که معادل سالی یک میلیارد است، پرداخت می‌کنم، افزود: در حال حاضر از تربیت ۵۰ خلبان به ۲۵۰ خلبان رسیده است.

خرم با بیان اینکه در قالب این تفاهم نامه سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علمی کاربردی، سازمان نظام مهندسی کشور و آزمایشگاه فنی و مکانیک باید حضور داشته باشند تا اقدامات در حوزه نظام اجرایی انجام شود، افزود: در سال ۸۱ از طریق برگزاری یک فراخوان و با همکاری بخش خصوصی توانستیم اقدام به جذب بیش از هزار نفر مهندس کنیم.

او اظهار کرد: با همکاری این ۴ دستگاه می‌توانیم برنامه ریزی و طراحی ساختاری داشته باشیم و می‌توانیم یک ساله تحول اساسی در این بخش ایجاد کنیم.

این مقام مسئول  بیان کرد: اقدامی که در این حوزه صورت گرفته آن است که نظام فنی و اجرایی در این بخش تغییر کرده و و نظام مهندسی را از ساختار مهندسی خارج کرده و هم اکنون با همکاری تشکل‌ها از تجربیات در حوزه‌های صنعتی، انرژی، نفت گاز و پتروشیمی هم استفاده خواهیم کرد.

او بیان کرد: باید نظام اجرایی در کشور را با همکاری بخش خصوصی ایجاد کنیم و باید این بخش را جدی بگیریم و حمایت کنیم تا برسیم به مقررات ملی که پایه آن مغزهای متفکر در کشور است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور با بیان اینکه متاسفانه در ۴۰ سال اول انقلاب برای ارتقاء گواهینامه از سطح ملی به بین المللی اقدامی صورت نگرفته است، افزود: فردا با مسئول کشور ژاپن جلسه‌ای برگزار می‌شود و همچنین با بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر از جمله آلمان، کانادا و سوئد هم برای همکاری و ارتقاء دانش فنی و مهندسی ارتباط برقرار می‌کنیم.

این مقام مسئول در پایان بیان کرد: با کشور آلمان قراردادی برای ارائه آموزش برگزار کرده‌ایم و به تمامی مهندسانی که در این دوره شرکت کرده‌اند، مدرک بین المللی سرتیفسکت ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام مهندسی بازار مسکن رئیس سازمان نظام مهندسی کشور شرکت های تایید صلاحیت شده تفاهم نامه بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارایه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود